English
اطلاعات تماس
 
تلفن: 26913084 - 26913073
نمابر: 26758617
آدرس دبیرخانه: تهران، پاسداران، میدان هروی، خیابان وفامنش، بالاتر از دادگاه های تجدید نظر استان تهران، بن بست آبنوس، پلاک 29، طبقه سوم، واحد 6
پست الکترونیکی: iranjurisunion90@gmail.com
کد پستی:
مشاهده خبر
بهره گیری از ظرفیت شبکه شاد برای آموزش حقوق کودک به دانش آموزان سراسر کشور

دبیر مرجع ملی کنوانسیون حقوق کودک در واکنش به جنایت تالش، از آموزش و پرورش خواستار بهره گیری از ظرفیت شبکه شاد برای آموزش حقوق کودک به دانش آموزان سراسر کشور شد. 

به گزارش روابط عمومی وزارت دادگستری، محمود عباسی دبیر مرجع ملی کنوانسیون حقوق کودک در واکنش به قتل سبعانه رومینا و جنایت تالش آن را ناشی از فقر فرهنگی والدین و فقدان آموزش های لازم به خانواده ها دانست.

وی افزود: بدون تردید وظیفه سنگین ما پیگیری قضایی موضوع و مجازات شدید عامل این جنایت است اما این موضوع پایان راه نیست آغاز یک راه بزرگ و سهمگینی است که ایجاب می کند ما برای پیشگیری از قربانی شدن رومیناها در جامعه گام برداریم. اولین و مهمترین گام آموزش والدین و خانواده ها است که در وهله نخست بدانند چگونه باید فرزندان خود را آموزش دهند و در گام دوم رسالت سنگین وزارت آموزش و پرورش که کودکان و دانش آموزان این مرز و بوم را در راه درست فکر کردن و درست اندیشیدن سوق دهد. متاسفانه ما عادت کرده ایم مباحث و موضوعات را در صحنه ببینیم و با واکنش های مقطعی، مرحم و التیامی بر زخم ها و احساسات جریحه دار شده خانواده ها و جامعه بنهیم. این حادثه تلخ و این جنایت هولناک باید چنان واکنش سخت و بازخوردی گران در سطح جامعه داشته باشد که زنگ خطر را به صدا درآورد که ای مردم کودکان خط قرمز جامعه اند. نقض حقوق کودک تاوان سنگینی به همراه دارد‌ هیچکس نباید به خود اجازه دهد که از خط قرمز کودکان عبور کند. تا این خطوط در جامعه ترسیم نشود و همه در قبال آن احساس مسئولیت نکند هستند باز هم پدرانی که بخود اجازه دهند که از خط قرمز کودکان خود عبور کنند و این امر میسور نمی گردد مگر با آموزش، فرهنگ سازی و ایجاد مناسب زمینه های پیشگیری. پدری که هنوز در قرون وسطی زندگی می کند و همچنان فرزند خویش را ملک طلق خود می پندارد و او را موجود مستقل انسانی نمی شناسد که دارای حقوقی است همانند دیگر کودکان و انسان ها. بخود اجازه می دهد که به او تعرض کند و حتی حیات او را در گرو اراده خود می پندارد. اینکه بارها گفته ایم که ما در زمینه کودکان در سطح جامعه به یک تغییر نگرش اجتماعی نیازمندیم و جامعه باید جایگاه نگاه احساسی خود را در قبال کودکان به نگاه حق مدارانه تبدیل کند معنا و مفهومش آن است که اگر در جامعه پدران و مادران و یا سایر افراد حقوق کودکان را که حق بر حیات یکی از امهات آن است به رسمیت نشناسند بخود اجازه می دهند که از آن عبور کنند و صد البته که تحقق این امر در گرو آموزش و فرهنگ سازی است. یکی از راهکارهای بسیار مناسب و ضروری که می تواند ما را در جهت تحقق این هدف والا یاری رساند بهره گیری از ظرفیت ها و فرصت هایی است که فراروی ماست. آموزش از طریق فضای مجازی و شبکه شاد آموزش و پرورش است. مرجع ملی کنوانسیون حقوق کودک آمادگی خود را برای تحقق این مهم اعلام می دارد و اعتقاد دارد با بهره گیری از توان علمی دانشگاهها و حوزه های علمیه می توان بر پدیده شوم بی فرهنگی و فقدان آموزش های ضروری فائق آمد و راهکارهای مناسبی برای پیشگیری فراروی جامعه نهاد.

 

روابط عمومی اتحادیه انجمن‌های علمي گروه حقوق ایران

تاریخ انتشار: 1399/03/07 - 14:54
شناسنامه انجمن

اتحاديه انجمن هاي علمي گروه حقوق ايران

The Union of Scientific Associations of Iran Law Group

 
طراحی و اجرا : شرکت آداک